söndag 11 januari 2009

Fröfest (inte förfest:) på Grindelunda! Flyttade talgbollsgranen till pilträdet vi har som fröträd. Och nu är här allsköns småfåglar. Till och med små Domherrar med fruar finns här. Tycker att de är som små sagofåglar. Maja och jag njöt av detta när vi åt frukost nu i morse.


I går morse hade Liten Maja två önskningar: 1. Att komma ner och mojsa med mamma och pappa (vilket hon i stort sett gör varje natt) och 2. att möblera om i sitt rum.
Båda önskningarna kunde vi uppfylla. Nu är ju Majas rum inte det allra största, så ommöbleringen blev att byta plats på skrivbord och säng. Men hon blev nöjd, tyckte att hennes rum kändes som ett drömhem...att det var precis som om Ernst kommit och fixat till det (har jag överfört min beundran för denne Ernst på min dotter månntro?)

Här sover hon gott lilla Maja!
Ha en skön söndag allesammans.
Hoppas att ni pallrat er upp ur sängen ;)
Kramar från Gunilla!

8 kommentarer:

Katta sa...

Vad fint Majas rum blev.Här hos oss skulle barnens rum behöva en rejäl makeover.Domherrarna är verkligen vackra vi såg så många i jul när vi var uppe.Hos oss har vi en skata som gjör en massa hyss, skulle vilja ha en övervakningskamera bara för att se allt den tar sig för. Ha en bra deg, kram Katta

Ann-Catrin sa...

Oh så fint det blev.. iblan behövs det inte sp mycket för att det ak bli annorlunda!!


kram på dig
Ann-Catrin

Gudrun sa...

Roligt och bra att fåglarna har en ny liten gran att ta skydd i när dom flyger emellan matställena.

Din lilla flickas rum ser så fiiint ut, det måste bo en liten prinsessa där!
Kram/G

karin sa...

Gunilla jag måste berömma dej för din sång! Du är så skön att lyssna på, du har en fantastisk röst och när du sjöng psalmerna i "körka" så stod tiden stilla... för mej.
Tack med kram/K.

ps småfåglarna är verkligen tröjsam att ha i sin närhet och gulligt rum till en säkerligen gullig liten Maja.

Linneagården sa...

Vad mysigt ni har gjort i M rum. Ska visa döttrarna när de vaknar i morgon. Vi kommer nog på kyrkis oxå, ska bli kul. Vi får surra mera då.

Kram & godnatt //madelene

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vad fint rum hon har den lilla tjejen. Kul att få titta in i ett flickrum...är inte så bortskämd med det. Ha det bra och kramen till er

Gårdsromantik sa...

Så mysigt med småfåglar!

Och Majas rum blev så fint!

Kram Maud

färg o form sa...

Ser mysigt ut hos Maja, nu kan hon mysa både hos er och i sitt drömrum.
Må gott Hannah