onsdag 27 augusti 2008

I dag står regnet som spön i backen.Men jag tycker det är riktigt skönt. Får sån lust att liksom gå i ide...

...och kura skymning. Tända ljuslyktor i varma färger, plutta några vedträn i kaminen och höra hur det sprakar hemtrevligt. Känna den goa värmen och doften.
Gó kväll...nu ska jag bara njuta!
Kram från Gunilla

11 kommentarer:

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej!
Jo jag håller med dig, det är riktigt kul det här med bloggarna. Vad det såg mysigt ut hos dig. Tycker också att det är skönt med lite regn och kurväder. Var rädd om dig. Kram Camilla

Anonym sa...

Ser mysigt ut! Hösten är min bästa årstid, man får liksom ett lugn efter en sommar när så mycket som möjligt ska göras! Kura på! /A-M

Hannis sa...

Ljuvligt med kamin!
Varma bilder.

Tycker det känns mysigt med hösten om än lite tidigt.
Laddar med böcker och ljus och choklad förstås=))

Kram Hannis

Millygarden sa...

Härligt med kamin!
Visst är det mysigt att kura inne när det regnar som det gjort den senase tiden! Massor med ljus och en trevlig bok är melodin!


Kram Marina

karin sa...

Vi har badat i tunnan i spöregnet ikväll och det är också superhärligt. När jag kom in sedan så plockade jag fram tre fönsterlampor och då känns verkligen hösten kommen.
Fjällkonamnen är, precis som du säger, rena poesin. Jag har samlat sådana namn och har flera hundra.
Kommer du ihåg några?
Lev och må/Karin

Anonym sa...

Håller med dig om att det är mysigt att få tända ljus o kura ihop sig.Har inte hunnit riktigt dit ännu.Brukar tycka det e skönt när man går och lägger sig o höra smattret på taket.
Kramis ewa

Anonym sa...

Underbar solros. Kram Katarina

Katta sa...

Å den där kaminen är ju bara så snygg och mysig.I kväll regnar det här med.Förra veckan kom det ett par rejäla skyfall som höll på att underminera vår innergård somm håller på att renoveras.Hoppas allt är bra med er, kram Katta

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Härliga bilder du bjuder på! Så fint att samla regnvatten i en gammal mjölkkanna (vad kallas de?)Vilken vacker kamin, där kan du mysa gott förstår jag!
Önskar dig en skön helg!kram
nina

Lily of the valley sa...

Mysigt med vedkamin! Och lyktor av alla de slag, mycket levande ljus och mys behövs nu när man ska kura inomhus! Lite tragiskt, sommaren har gått så snabbt förbi, regnet o kylan har förstört mycket blommor. Jag fick inte så många rosenskäror som jag brukar, men snart är det vår igen och då får vi se vad som händer...
Ha de gott!
Kram Lily

Susanne sa...

Ja vädret är sannerligen nyckfullt så här i slutet av augusti. Helgen har bjudit på sol men nu verkar det bli lite kyligare. Dags att köpa ljus. Ha en fin vecka.
Kram
//Susanne